Επικοινωνία

Α. ΣΠΑΝΟΛΙΟΣ & Α. ΣΠΑΝΟΛΙΟΥ Ο.Ε.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Κανάρη 28, Χίος, 82100
Τηλ: 22710-41390 Φαξ: 22710-41391

info@sunrisetours.gr

MHTE 03 12 Ε 61 00 385 01

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού πρακτορείου SUNRISE TOURS στη Χίο. Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η επίσκεψή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι στο γραφείο μας θα βρείτε φιλική και άμεση εξυπηρέτηση σε όλα τα θέματα που αφορούν το ταξίδι σας. Το SUNRISE TOURS κατέχει μία ηγετική θέση στην τουριστική αγορά του νησιού. Χάρη στις σταθερές και αξιόπιστες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρείες και με καταλύματα κάθε κατηγορίας, στη Χίο, στην Ελλάδα αλλά και στην Τουρκία και με γνώμονα πάντα την ποιότητα, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Το γραφείο μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσει κάθε ταξιδιωτική σας ανάγκη είτε αυτή αφορά.

 
Το SUNRISE TOURS άρχισε να λειτουργεί στη Χίο ως Γραφείο Γενικού Τουρισμού το 1999. Από την αρχή το όνομα του πρακτορείου συνδέθηκε με την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την φερεγγυότητα σε όλες τις συναλλαγές και συνεργασίες. Πρωταρχικός μας στόχος δεν είναι το εύκολο κέρδος, αλλά η μακροχρόνια βιωσιμότητα της επιχείρησης μέσα από την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτικών αναγκών. 
Καθώς η Χίος είναι ένα νησί που βρίσκεται πολύ κοντά στις μικρασιατικές ακτές, το 2003, εκτιμώντας τις συνθήκες της αγοράς, ιδρύσαμε τη SUNRISE LINES LTD. με σκοπό την καθημερινή και αξιόπιστη σύνδεση της Χίου με το λιμάνι του Τσεσμέ στην Τουρκία ( σε απόσταση 1 ώρας από τη Σμύρνη, σημαντικό εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της περιοχής) με το F/B SAN NICOLAS και το Ε/Γ –Ο/Γ ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ. Από τότε έως σήμερα, έχουμε κατορθώσει ( παρά τον ευκαιριακό ανταγωνισμό) να διατηρούμε τη γραμμή 12 μήνες το χρόνο, εκτελώντας καθημερινά δρομολόγια με εφόδια τη συνέπεια, την αξιοπιστία και το συνεχή εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας. Παράλληλα , στα πλαίσια των δρομολογίων εκτελούνται οργανωμένες πολυήμερες εκδρομές στα μικρασιατικά παράλια (Σμύρνη, Έφεσο, Κουσάντασι, Αϊβαλί, Κωνσταντινούπολη). Επίσης, προσφέρουμε και πακέτα διακοπών (επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* και 5* - μεταφορές – ξεναγήσεις -εισιτήρια ), προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.